Liderul PNL Suceava, Alexandru Baisanu, a spus, duminica, la o intalnire electorala, ca prin afisele electorale cu Manastirea Voronet PSD incearca sa-si puna stampila pe credinta crestin-ortodoxa, pe Dumnezeu si pe Biserica, transmitandu-i lui Victor Ponta: "Jos labele de pe manastirile Bucovinei".

Deputatul PNL Alexandru Baisanu a spus ca el, ca bucovinean si crestin-ortodox, nu poate concepe ca PSD sa-si puna stampila pe credinta, Dumnezeu si Biserica, aratand ca PSD a amplasat afise electorale cu sigla partidului aplicata peste Manastirea Voronet, relateaza Mediafax.

"Ii spun lui Victor Ponta: Jos labele de pe credinta crestin ortodoxa si de pe bisericile si manastirile Bucovinei!", a afirmat Baisanu.

El a aratat ca prin actiunile de acest tip PSD arata ca este un partid disperat.

"PSD e un partid disperat. A ajuns acolo unde e datorita noua, care am fost corecti. Pierzand cel mai puternic aliat isi da seama ca e singur cu doi paduchi: UNPR si PC", a spus Baisanu.

El a adaugat ca, fiind in data de 4 mai, poate numi "patru mai comunisti decat Stalin", enumerandu-i pe Victor Ponta, Liviu Dragnea, Ilie Sarbu si Daniel Constantin.

Liderul PNL Suceava a mai aratat ca la alegerile europarlamentare ar trebui sa iasa la vot cat mai multi romani pentru ca europarlamentarii alesi sa reprezinte Romania, si nu Ungaria, si s-a intrebat cum se poate sa fii mandru ca esti roman avand ministru al Culturii un ungur.

Ulterior, intr-o conferinta de presa, Baisanu a spus ca prin declaratia sa in ceea ce il priveste pe ministrul Culturii a expus o opinie personala, iar presedintele PNL, Crin Antonescu, a aratat ca acesta nu a exprimat pozitia oficiala a partidului.