Omul de afaceri a povestit recent în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de la GSPun episod amuzant petrecut la showroom-ul său de mașini din București, scrie DigiSport.

Ion TiriacFoto: Dreamstime.com

”La expoziția mea de mașini, cea mai mare satisfacție a mea sunt ăia 1.000 de copii, 500-1.000 pe săptămână, care trimit autobuzul la școală, îi ia, vin, văd două ore, îi duc înapoi cu autobuzul la școală.

Unul îmi zice: 'Domnu' Țiriac, nu-i corect, mașina asta de care spui dumneata și care a fost a lui Elton John, este adevărat, dar nu a cumpărat-o nouă, pentru că, uite, am eu...'

Câți ani ai, 'Vasilică?'. Zice: 'am 13 ani!'. 'Și de unde știi, mă?'. 'Păi ne-ați spus acum 6 luni, că venim aici (n.r. la expoziția de mașini) și am citit pe internet'.

Asta e generația de azi, generația internet. Nu mai este e aia care fugeam noi peste tot, Năstase desculț. S-au terminat vremurile alea”, a povestit Țiriac.

În vârstă de 84 de ani, Ion Țiriac este deținătorul unei colecții impresionante de mașini. Potrivit Euronews, colecția depășește 380 de mașini, iar în galeria din Otopeni sunt expuse, prin rotație, 170 dintre ele.

Sursa foto: Dreamstime