Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a avut un discurs triumfător după victoria vicecampioanei cu CS Universitatea Craiova, scor 3-0, în runda cu numărul 8 din Superliga.

Patronul FCSB Gigi BecaliFoto: Lucian Alecu / Shutterstock Editorial / Profimedia Images

Latifundiarul din Pipera a spus că echipa din Bănie a arătat ca o formație mult prea slabă pentru a se bate la titlu. De asemenea, Becali a ținut să dezvăluie că i-a transmis un mesaj special lui Mihai Rotaru, acționarul principal al oltenilor, după victoria contra craiovenilor.

„Am jucat cu o echipă prea slabă. Eu credeam că Craiova e echipa cu care ne batem anul ăsta la titlu. Cu Iași dacă nu aveau ăia om eliminat aveau probleme, cu Farul au avut probleme. Nu se poate ca o echipă să fie condusă cu 2-0 și să nu facă presing în jumătatea adversă.

Ar fi trebuit să dăm mingea la portar, să o ținem la el. Rotaru m-a sunat când ne-au bătut ei o dată, anul trecut. Mi-a zis: «Ți-am dat na, na» Acum eu i-am scris: «Ți-am dat na, na, na, na, na, na» L-am sunat și i-am zis: «Și rușinică ți-am dat» Și i-am dat și rușinică”, a declarat Gigi Becali.

Citește mai mult pe gsp.ro