Cinci hoteluri all-inclusive cu aproape 2.000 de camere, situate în două dintre cele mai populare stațiuni de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre - Sunny Beach și Obzor, intră de anul acesta în portofoliul Hyatt Inclusive Collection. Extinderea planificată demonstrează forța și reputația brandurilor all-inclusive ale prestigiosului lanț hotelier Hyatt, care atrage din ce în ce mai mulți turiști dornici de experiențe all-inclusive de lux.

Dreams Sunny Beach Resort & SpaFoto: Hyatt

După o renovare majoră, cele cinci hoteluri all-inclusive ex Riu își vor deschide porțile sub brandurile Secrets Resorts & Spas, Dreams Resorts & Spas, Breathless Resorts & Spas și Alua Hotels & Resorts, a anunțat compania Hyatt Hotels Corporation care își consolidează astfel, poziția de lider al călătoriilor de lux.

Adăugarea celor cinci resorturi all-inclusive situate pe prima linie în Sunny Beach și Obzor va marca intrarea Colecției Inclusive în cea de-a treia țară europeană după Spania și Grecia, confirmând imaginea Bulgariei ca una dintre cele mai bune destinații de plajă din Europa.

Renovările fiind aproape gata, următoarele 4 hoteluri se vor deschide sub noile branduri, chiar în primăvara acestui an.

Cum se numește fiecare hotel, unde se află și când se deschide?

1. Secrets Sunny Beach Resort & Spa (Ex.RIU Palace Sunny Beach). Situat în Sunny Beach, în urma unui proiect intens de rebranding și renovare, hotelul va funcționa ca și până acum, în sistem „adults-only” (+18 ani) și va întâmpina în cele 335 de camere, oaspeți cu vârsta de peste 18 ani. Data de deschidere 01 mai 2023

2. Dreams Sunny Beach Resort & Spa (ex. RIU Helios Paradise, Sunny Beach). Amplasat foarte aproape de Secrets Resort & Spa, hotelul dispune de 597 de camere și cu o ținută de înaltă clasă, va satisface cerințele unei vacanțe în familie. Data de deschidere 27 aprilie 2023.

3. Alua Helios Bay, (ex. RIU Helios Bay, Obzor) Situat în liniștita stațiune Obzor, resortul va oferi 318 camere și un mediu ideal pentru familii, cupluri și grupuri care caută o vacanță într-o atmosferă relaxată si exclusivistă pe prima linie a plajei din Obzor. Data de deschidere 01 mai 2023

4. AluaSun Helios Beach (ex. TUI Suneo Helios Beach, Obzor). Cu cele 191 de camere, hotelul de pe malul mării, aflat tot în Obzor, va oferi un produs all-inclusive premium și facilități superbe în aer liber. Data de deschidere 01 mai 2023

Cel de-al cincilea hotel, Breathless Resort & Spa, resort cu 395 de camere situat chiar în centrul stațiunii Sunny Beach, se va redeschide în 2024 în urma unui proiect amplu de renovare.

Pe pagina de Internet a grupului sunt publicate toate informațiile nu numai despre hotelurile all-inclusive Hyatt în Bulgaria ci și despre stațiunile în care sunt amplasate.

Sistemul de rezervări este deja deschis, iar acum puteți beneficia de cele mai bune tarife!

Cu vestea bună că oaspeții brandurilor Dreams și Secret din Sunny Beach, devin încă de la prima cazare, membri ai programului de loialitate World of Hyatt.

Articol susținut de Hyatt