O femeie a depus la Los Angeles o plângere de viol împotriva rapperului Snoop Dogg, pe care îl acuză că a agresat-o în 2013, în cadrul unei audiții, transmite AFP.

HotNews.roFoto: Hotnews

Plângerea, depusă miercuri la un tribunal federal, îl vizează și pe Bishop Don "Magic" Juan, al cărui nume real este Donald Campbell și care este descris ca fiind "consilierul spiritual" al lui Snoop Dogg și al cărui nume real este Calvin Broadus.

Potrivit relatării reclamantei, care a solicitat anonimatul, ea era dansatoare la acea vreme și a cântat pe scenă pentru artist și alți rapperi.

După o petrecere la studioul lui Snoop Dogg, în mai 2013, Campbell s-a oferit să o ducă acasă, dar de fapt a condus-o la casa lui, "epuizată, a adormit".

Reclamanta îl acuză pe Campbell că a agresat-o sexual la primele ore ale dimineții, înainte de a o conduce înapoi la studioul lui Snoop Dogg pentru o audiție.

În ciuda contextului, ea spune că a acceptat "în speranța de a-și promova cariera".

Odată ajunsă la studio, s-a simțit rău și a mers la baie. În plângere se afirmă că Snoop Dogg a profitat de ocazie pentru a deschide ușa de la baie și a forțat-o să-i facă sex oral. El a lăsat-o acolo, "umilită, îngrozită și panicată", potrivit plângerii.

Răspunsul lui Snoop Dogg: "A început sezonul căutătorilor de aur"

Tânăra cere rapperului despăgubiri de o valoare nespecificată.

În aceeași zi în care a fost depusă plângerea, după ce o mediere privată între cele două părți a eșuat, Snoop Dogg a postat pe contul său de Instagram că "a început sezonul căutătorilor de aur".

Mesajul "fiți atenți" este însoțit de emoticoane reprezentând un ofițer de poliție, un judecător și o geantă cu bani.

Rapperul, considerat unul dintre cei mai bogați oameni din SUA, se numără printre vedetele hip-hop care vor cânta duminică la finala campionatului de fotbal american de la Los Angeles, unul dintre cele mai urmărite evenimente ale anului în SUA.