Cu peste 15 ani de experienţă în domeniul serviciilor IT şi peste 220 de angajaţi în Marea Britanie, Irlanda, România și Moldova, Code Factory a devenit parte a Software Mind, care își face astfel intrarea pe piața din România cu sprijinul unuia dintre cele mai mari fonduri de investiții din CEE, Enterprise Investors.

Code Factory a fost achiziționată de către Software MindFoto: Code Factory

Având proiecte în domenii ca FinTech, pariuri sportive online și comerț electronic în Europa, America, Asia și Africa, compania Code Factory este recunoscută pentru dezvoltarea cu succes a unor platforme de betting pentru cele mai mari firme din lume, cum ar fi William Hill, care a devenit un lider pe piața de pariuri online din SUA, totul fiind posibil prin intermediul aplicației dezvoltate în comun cu Code Factory.

Noua entitate va avea astfel acces la proiecte de dezvoltare noi, cu tehnologii interesante în zona de Machine Learning, Data Science sau AI. Vor fi, de asemenea, și posibilități noi de creșteri profesionale, de cooperare cu noii colegi la nivel de comunități tehnice și guilds din diferite regiuni din Europa, America de Sud si de Nord, unde Software Mind este deja sau va fi prezentă în perioada următoare.

„Ne bucurăm că datorită parteneriatului am trecut la o nouă etapă de dezvoltare, ceea ce presupune şi o creștere substanţială a numărului de angajaţi care pot lucra remote, dar și în birourile noastre din București, Timișoara și Craiova. Ne dorim ca în perioada următoare să formăm noi specialişti prin intermediul programelor de internship, dar şi să atragem noi colegi interesați de oportunitățile de dezvoltare oferite de noi”, afirmă Ionut-Cristian Negrescu, CEO Code Factory România și Moldova.

Având acum peste 800 de specialişti în întregul grup, Code Factory şi Software Mind își propun atât dezvoltarea serviciilor oferite clienților și partenerilor, cât şi consolidarea principiului companiei: „People first”, cu accent pe dezvoltarea personală și îndrumarea de carieră.