Paisprezece persoane au fost transportate la mai multe spitale de urgenţă, în urma unui accident în care au fost implicate un microbuz şi o autoutilitară și care a avut loc luni dimineaţa în satul Şindriliţa din comuna Găneasa, județul Ilfov.

112Foto: Agerpres

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, citați de Agerpres, la faţa locului au intervenit trei ambulanţe SMURD, o autospecială de terapie intensivă SMURD, o autospecială de stingere, una pentru descarcerare şi autospeciala pentru transport personal şi victime multiple.

"Echipajele medicale de la faţa locului au acordat îngrijiri medicale persoanelor care necesitau acest lucru, 14 persoane fiind transportate la spitalele de urgenţă. O singură persoană a fost încarcerată, extrasă în viaţă şi predată echipajelor medicale", au informat reprezentanţii ISU B-IF.

Potrivit Infotrafic, accidentul de pe DN2 Bucureşti - Urziceni s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare, traficul în zonă fiind îngreunat.