Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta data. In cursul zilei cerul va fi variabil in sud si sud-est, va avea innorari temporare in celelalte zone, insa doar pe arii restranse vor fi ninsori slabe, mai ales in zonele montane. Vantul va sufla slab si moderat, informeaza Mediafax.

Incepand de seara nebulozitatea se va accentua in jumatatea de sud-vest, iar in partea a doua a noptii va ninge in Banat, Crisana, Oltenia si in sud-vestul Transilvaniei. Local ninsorile pot fi mai abundente, in special in Muntii Banatului si in masivele vestice ale Carpatilor Meridionali, unde si vantul se va intensifica. Temperaturile maxime se vor incadra intre -1 si 7 grade, iar cele minime vor fi de la -10...-8 grade in depresiuni pana la 2...4 grade pe litoral. In zonele joase izolat va fi ceata.

La Bucuresti, sambata, cerul va fi variabil pe parcursul zilei, apoi se va innora. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 6 grade, iar cea minima va fi de -1...0 grade.

La munte, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta data. In cursul zilei vor fi innorari temporare si doar izolat se vor semnala ninsori slabe. Noaptea, cerul se va innora in cea mai mare parte a zonei montane si spre sfarsitul intervalului, va ninge pe arii restranse in Muntii Banatului si vestul Carpatilor Meridionali. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua precedenta. Pe vai si in depresiuni, izolat va fi ceata.

Duminica, vremea va fi in general inchisa. In sudul extrem si in sud-est valorile de temperatura vor fi apropiate de cele obisnuite ale datei si se vor semnala precipitatii mixte. In restul tarii va fi o vreme relativ rece, cu ninsori pe arii extinse, local mai consistente. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade, usor mai ridicate in Dobrogea, iar cele minime, in general, intre -6 si 4 grade. In primele ore ale intervalului, in zonele joase izolat va fi ceata.

La munte, vremea se va mentine apropiata de regimul termic normal pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si va ninge in Carpatii Occidentali, Meridionali si de Curbura, iar noaptea local si in restul zonei montane. Vantul va avea unele intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedenta. La inceputul intervalului, izolat, pe vai si in depresiuni va fi ceata.