Circulatia feroviara pe relatia Oradea - Arad este intrerupta incepand cu ora 17.50, dupa ce un vagon din compunerea trenului de calatori R 15111, care apartine operatorului privat SC Regional SRL, a deraiat intre statiile CF Ciumeghiu si Salonta, informeaza CFR SA, intr-un comunicat remis, marti Agerpres. In urma accidentului nu s-au inregistrat victime.

Pana la redeschiderea circulatiei in conditii de siguranta, trei trenuri de calatori stationeaza in garile adiacente: trenul Intercity 1930, care circula in relatia Oradea - Timisoara, stationeaza in gara Salonta de la ora 17.59, trenul Iintercity 1743, care circula in relatia Timisoara Nord - Baia Mare, stationeaza in gara Ciumeghiu de la ora 18.14, si trenul Intercity 1833, care circula in relatia Iasi - Timisoara, care stationeaza in gara Salonta de la ora 18.53.

Conform sursei citate, la fata locului s-au deplasat echipele de interventie din cadrul sucursalei teritoriale CREIR Cluj care, cu ajutorul utilajelor speciale, vor efectua operatiunile de repunere pe sina a vagonului deraiat si eliberarea gabaritului, astfel incat traficul feroviar sa poata fi reluat in conditii de siguranta.