​Șefa Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Dâmbovița, Adriana Tudose, a avut un discurs incoerent la deschiderea anului școlar 2023-2024. „Vă rog să mă scuzați…”, a spus ea la finalul discursului, punând totul pe seama emoțiilor.

StudiuFoto: Z Jan / Panthermedia / Profimedia

Discursul a avut loc la Seminarul Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgoviște, iar imaginile au fost postate pe Facebook de deputatul USR Daniel Blaga, care îi cere ministrului Educației, Ligia Deca, să explice numirea Adrianei Tudose la conducerea ISJ Dâmbovița.

„Mă onorează această prezență… și … sunt foarte… În primul rând, sunt foarte emoționată să mă aflu aici… Ăăăă… Școala este… un... mijloc prin care noi… Școala este un reper care formează personalități solide… De aceea, vreau să vă spun că diversitatea este una dintre principiile care stau la baza educației. Cadrele didactice au… ăăă… au… Vă rog să mă scuzați’, a spus inspectoarea școlară generală din Dâmbovița.

Adriana Tudose și-a preluat mandatul în 1 septembrie și ar fi membră PSD. Ea este profesoară de limba franceză, scrie presa locală.

Fosta șefă a ISJ Dâmbovița a fost demisă după ce a corectat lucrări din cadrul examenului de Bacalaureat, deși nu avea acest drept, conform aceleiași surse.