Life Memorial Hospital, parte a companiei MedLife, marcheaza o noua premiera in domeniul medical privat, dupa ce, zilele trecute, medicii spitalului au adus pe lume primii tripleti nascuti in urma tratamentului infertilitatii. Echipa care a asistat la nastere a fost formata din trei medici neonatologi si trei asistente.

Miracolul nasteriiFoto: MedLife.ro

Cei trei bebelusi, de sex masculin, au venit pe lume la interval de un minut, avand fiecare o greutate care depaseste cu putin 2.000 de grame. Dr. Silviu Predoi, directorul medical al Life Memorial Hospital, a declarat: ”Nou-nascutii sunt echilibrati din punct de vedere al functiilor vitale si au, la 24 de ore de la nastere, o evolutie favorabila pentru varsta gestationala si pentru greutatea lor.”

La inceputul acestui an, Centrul de Medicina Materno-Fetala din cadrul MedLife a implinit doi ani de activitate,fiind primul centru din tara care a integrat dotarile tehnologice medicale si specialistii necesari pentru a realiza diagnosticul prenatal (imagistic, genetic, imunologic), diagnosticul preimplantational al embrionului, fertilizarea in vitro (FIV), precum si diagnosticarea principalelor afectiuni materne.

In cei doi ani de activitate, Departamentul de fertilizare in vitro, parte a Centrului de medicina materno-fetala, a inregistrat peste 1.000 de cupluri infertile tratate sau aflate in curs de tratament.

Citeste tot articolul si comenteaza pe MedLive.ro.