Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Aproape 50% din fructele si legumele din UE nu sunt consumate. 9 sfaturi care te ajuta sa reduci risipa de alimente, sa economisesti bani si sa protejezi mediul înconjurator

de Redactia     MedLive.ro
Vineri, 5 octombrie 2012, 9:58 DoctorH - DoctorH Actualitate


Fructe si legume
Foto: MorgueFile.com
​Principalele pierderi sunt la nivelul producatorilor si al consumatorilor si sunt legate de productia de produse proaspete. 20% din produsele proaspete se pierd din cauze cum ar fi: deteriorarea accidentala în timpul treieratului sau culesului fructelor, daune provocate de insecte, daune mecanice în timpul recoltarii si sortarii ca urmare a cerintelor de calitate din supermarket-uri. Lipsa de echilibru între cerere si oferta este un alt motiv pentru pierderi, potrivit unui raport al Organizatiei pentru Alimentatie si Agricultura al ONU.

Citeste mai mult si comenteaza pe MedLive.ro






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















798 vizualizari

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by