Organizatorul concursului si Regulamentul oficial al concursului.

Concursul S.O.S. Bugetul Familiei este organizat si desfasurat de catre S.C. Provident Financial Romania IFN S.A. cu sediul in Bucuresti, Calea Serban Voda nr.133, Corp. D-E, Etaj 1, Sector 4, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/1682/2006, cod unic de identificare 18346091, reprezentata prin Dragos Marinescu, in calitate de Director Juridic, denumita in continuare "Organizator". Toti Participantii la Concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament oficial al Concursului (denumit in continuare Regulament oficial).

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament oficial, sub conditia notificarii publice prealabile a modificarii.

Dreptul de participare

La acest concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliu stabil in Romania, cu varsta minima de 18 ani. Participantii la concurs accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de concurs.

Angajatii HotNews.ro, rudele de gradul I ale acestora, precum si angajatii firmelor partenere implicate in derularea concursului nu au dreptul sa participe la acest concurs.

Precizare:

Pentru a va putea contacta in cazul castigarii unui premiu la acest concurs, trebuie sa va inregistrati cu o adresa de email valida, unde puteti fi contactat. Aceste informatii sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru functionarea normala a concursului.

Conditii de validitate

Sunt eligibili pentru participarea la concurs toti cititorii care au cont de utilizator valid pe site-ul HotNews.ro, care s-au inregistrat cu o adresa valida de email si raspund corect la una sau la toate intrebarile zilnice din cadrul concursului.

Mecanismul Concursului

Intrebarile vor fi afisate pe site-ul HotNews.ro in perioada 8 iunie - 5 iulie 2010. Vor exista 20 de intrebari afisate succesiv timp de 20 de zile (de luni pana vineri), cate o intrebare pe zi, pe tema educatiei financiare. Intrebarile sunt de tip grila, cu un singur raspuns corect.

Desemnarea castigatorilor

Castigatorii premiilor zilnice vor fi alesi la finalul fiecarei zile prin tragere la sorti electronica dintre cei care au raspuns corect la intrebarea din ziua respectiva. Ei vor fi anuntati pe pagina principala a site-ului si personal, prin telefon sau email, a doua zi dupa ce au raspuns la intrebare si au fost alesi castigatori. Desemnarea castigatorului final se va face prin tragere la sorti dintre concurentii care au raspuns corect la toate intrebarile din concurs.

Premii

Concursul va avea 20 de premii zilnice si un premiu final. Premiile zilnice vor fi anuntate o data cu postarea intrebarii zilei si in pagina speciala de concurs. Premiile se acorda in termen de 15 de zile de la data de incheiere a concursului. Toti castigatorii vor fi afisati pe site-ul www.hotnews.ro in maximum 5 zile de la data incheierii concursului.

Premii zilnice: o carte in limba engleza sau romana, pe teme de educatie financiara, finante personale, buget, investitii, dezvoltare personala etc.

Lista completa a premiilor:

1. Marti, 8 iunie: Irational in mod previzibil. Fortele ascunse care ne influenteaza deciziile - Dan Ariely

2. Miercuri, 9 iunie: Charles Saatchi: Question - Charles Saatchi

3. Joi, 10 iunie: Economia experientei - Joseph Pine, James Gilmore

4. Vineri, 11 iunie:It's Not How Good You Are, It's How Good You Want to Be - Paul Arden

5. Luni, 14 iunie:The Adventures of Johnny Bunko: The Last Career Guide You'll Ever Need - Daniel H. Pink

6. Marti, 15 iunie:Matsushita Leadership - John P. Kotter

7. Miercuri, 16 iunie: Funky business - Kjell Nordstrom, Jonas Ridderstrale

8. Joi, 17 iunie:50 experimente in psihologie privind economiile si investitiile. Cum sa iei cele mai bune decizii financiare - Mickael Mangot

9. Vineri, 18 iunie: Entrepreneurship For Dummies - Kathleen R. Allen

10. Luni, 21 iunie:The Small Business Start-up Workbook - Cheryl D. Rickman

11. Marti, 22 iunie: Think!: Before it's Too Late - Edward De Bono

12. Miercuri, 23 iunie: Six Thinking Hats - Edward De Bono

13. Joi, 24 iunie: Design Your Self - Karim Rashid

14. Vineri, 25 iunie:Teach Yourself to Think - Edward De Bono

15. Luni, 28 iunie:Transformarea financiara totala - Dave Ramsey

16. Marti, 29 iunie:The 1-2-3 money plan - Gregory Karp

17. Miercuri, 30 iunie:Outlines & highlights for personal finance - Arthur Keown

18. Joi, 1 iulie:Millionaire upgrade: lessons in success from those who travel at the sharp end of the plane - Richard Parkes Cordock

19. Vineri, 2 iulie:How to start your own business for entrepreneurs - Robert Ashton

20. Luni, 5 iulie:Entrepreneurship - Stokes, Wilson and Mador

Marele premiu: un voucher in valoare de 500 de lei, care poate fi folosit in oricare din librariile Carturesti din tara. Castigatorul marelui premiu va fi anuntat marti, 6 iulie.

Castigatorii nu pot ridica contravaloarea in bani a premiilor castigate si nu pot solicita un alt premiu zilnic fata de cel anuntat pentru ziua in care au fost castigatori.

Intrarea in posesia premiilor

Numele castigatorilor vor fi afisate pe www.hotnews.ro, iar castigatorii vor afla cum pot intra in posesia premiilor sunand la numarul de telefon 021-314.88.12. Castigatorii isi pot revendica premiile pana pe data de 31 iulie 2010.

Calendar

Perioada de desfasurare: 8 iunie - 6 iulie

Afisarea listei integrale a castigatorilor: 6 iulie

Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie p‚na la data de 10 iulie (inclusiv). Contestatiile sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.

Incetarea inainte de termen a Loteriei

Concursul poate inceta inainte de termen numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa lui, de a continua Concursul.

Datele cu caracter personal

(1) Prin participarea la acest concurs, Participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si isi exprima acordul in privinta acestuia.

(2) Prin participarea la acest concurs, Participantii isi dau acordul la includerea datelor lor personale in baza de date a Organizatorului.

(3) Operatorul bazei de date este Organizatorul, inregistrat la Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal sub nr. 3156.

(4) Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal este realizarea prezentului concurs, conform Legii nr.677/2001.

(5) Participantilor la concurs le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie.

Pentru exercitarea acestor drepturi participantii vor trimite o cerere la sediul social al Organizatorului, intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina din concurs orice participant care este suspectat de orice tip de fraudare a concursului. Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.

Participarea la concurs presupune si implica cunoasterea, insusirea si acordul deplin cu normele prezentului Regulament si a eventualelor decizii ulterioare. Ulterioarele decizii luate in cadrul Concursului vor urma obligatoriu aceleasi proceduri mentionate mai sus.

Responsabilitate. Taxe

Organizatorul Concursului nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanelor castigatoare, cu exceptia impozitului datorat conform legii pentru veniturile din premii, impozit pe care Organizatorul Loteriei este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il plateasca in numele Participantilor.

Litigiile si legea aplicabila

Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta cale nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instanta competenta din municipiul Bucuresti in conformitate cu dreptul comun.

Legea aplicabila este legea romana.

Dispozitii finale

Numele si prenumele castigatorilor vor fi aduse la cunostinta publicului, in scopuri publicitare, prin mass-media in modalitatile pe care Organizatorul le va considera necesare, fara nici un fel de compensare.

Pentru obtinerea de informatii suplimentare, Participantii se pot adresa Organizatorului, pe intreaga durata a Concursului trimitand un e-mail cu intrebari la adresa concursului concurs[at]hotnews.ro.