Noul program al curselor va intra in vigoare in data de 31 octombrie, capacitatea KLM urmand sa fie majorata cu 9 la suta fata de iarna trecuta.

Compania va introduce in circulatie trei avioane Boeing 777, ridicand la zece numarul aeronavelor de acest tip operationale in sezonul urmator.

Capacitatea curselor cargo va creste cu 11 la suta, mai ales prin folosirea unui al treilea Boeing 747. Programul curselor intre aeroporturile Schiphol si Charles de Gaulle va fi structurat pentru a asigura legaturile aeriene de la si spre ambele noduri aeriene.

Printre schimbarile din aceasta iarna se afla renuntarea la zborurile Air France spre Manila si Jakarta, rezervarile pentru aceste destinatii urmand sa fie inregistrate de catre KLM. Zborurile spre Salonic vor fi suspendate.

KLM va lansa, din 15 septembrie, o cursa zilnica spre Atlanta, in timp ce zborurile spre Miami au fost oprite. Numarul de zboruri saptamanale spre Houston va creste de la noua la zece, iar frecventa celor spre Minneapolis va fi majorata de la doua la trei zboruri zilnice, in colaborare cu Northwest Airlines.

In sezonul de iarna, vor exista sase zboruri dus-intors pe saptamana spre San Francisco, precum si curse zilnice spre Cape Town si Cairo.

Incepand cu 13 decembrie, frecventa zborurilor intre Amsterdam si Paramaribo va creste de la cinci la sase pe saptamana, in timp ce numarul zborurilor saptamanale spre Sao Paulo si Lima va ajunge la sase, respectiv sapte. Pe ruta Amsterdam - Kuweit, KLM va opera cinci zboruri pe saptamana, fata de sase in prezent.