Brad Pitt şi Jennifer Aniston formează cel mai bine imbrăcat cuplu din industria showbiz-ului, fiecare dintre ei obţinind primul loc in două sondaje separate.

La bărbaţi, Pitt l-a invins pe David Beckham, care a ocupat locul al doilea in sondajul realizat de revista britanică Company. Beckham a deţinut primul loc in aceste sondaje in 2002 şi 2003. Actorul Jude Law se află pe locul al treilea.

In ceea ce priveşte vedetele feminine, sondajul a arătat că cel mai bine imbrăcată este Jennifer Aniston, soţia lui Pitt. Pe locul al doilea se situează Victoria Beckham. Locul al treilea a fost ocupat de vedeta britanică de televiziune Cat Deeley.

Victoria White, redactor-şef la revista care a realizat sondajul, comentează: "Brad şi Jen rareori fac alegeri vestimentare greşite. Fie că defilează pe covorul roşu sau se plimbă pe o plajă, intotdeauna hainele unuia il pun in valoare pe celălalt. Poartă haine simple şi clasice.

Nu dau impresia niciodată că unul dintre ei ar vrea să arate mai bine decit celălalt, lucru pe care nu il poţi spune despre multe cupluri hollywoodiene"