Muncitorii schimbului I de la Uzina Tractorul din Brasov au intrerupt, luni dimineata, lucrul, pentru a cere sa le fie platite drepturile banesti restante aferente lunilor ianuarie si februarie.

Reprezentantii muncitorilor au stat de vorba cu fostul director al societatii, care insa le-a spus ca nu le poate rezolva problemele, intrucat nu are drept de semnatura.

"La ora 18 ma voi intalni cu Teodor Atanasiu, pentru a vedea cine are drept de semnatura, sa dea mandat scris, pentru a se putea derula activitati si pentru a face plata salariilor", a declarat liderul sindical Gheorghe Apostu, pentru Realitatea TV.

Potrivit liderului sindical, marti, muncitorii se vor aduna din nou in curtea societatii, deoarece trebuie sa stie clar cand isi vor primi salariile.

In 26 februarie, cateva mii de angajati de la Tractorul, Rulmentul si Nitramonia au protestat in fata prefecturii Brasov, la o zi dupa ce AGA a companiei Tractorul Brasov a decis lichidarea voluntara a societatii si disponibilizarea tuturor muncitorilor.