In perioada 24-29 noiembrie, la Teatrul Odeon din Bucuresti, se sarbatoreste Saptamana culturii olandeze. Manifestarea va debuta cu o expozitie de afise de teatru si cu spectacolul de dans intitulat "The Autopsy Project" al coregrafului Andre Gingras.

Directorul Institutului de Teatru din Olanda, Henk Scholten, va sustine, pe 26 noiembrie, la ora 19.00, o conferinta despre teatru, care va fi urmata de spectacolul lectura "Blowing", de Jeroen van den Berg, in prezenta autorului. Textul a fost distins cu premiul Dutch/Flemish Drama Award in 2003 si a fost produs de mai multe teatre din Olanda.

De semenea, timp de doua zile - 27 si 28 noiembrie, Jakop Ahlbom va sustine pe scena Teatrului Odeon spectacolul de teatru non-verbal "Vielfalt".

Reprezentatia este cel de-al patrulea spectacol al lui Ahlbom, in care artistul imbina miscarea cu muzica, acrobatiile, dansul, iluzionismul, bufoneria si scenografia. Saptamana culturii olandeze se va incheia in 29 noiembrie cu un concert al Izalinei Calister & Band, informeaza Radio Romania Actualitati.