Joaca de-a licenta, dintre comisia de specialitate si clubul Apulum Alba Iulia, care s-a intins pe aproape doua luni, a ajuns ieri la un final fericit.

„Din punctul meu de vedere, eu nu fac decat un raport si o propunere, care suna astfel: mentinerea licentei de club profesionist pentru FC Apulum Alba Iulia, deoarece sunt indeplinite conditiile din manual la capitolul infrastructura”, a declarat Viorel Duru dupa ce a inspectat vestiarele, cabinetul medical, camera antidoping, tribuna oficiala si toaletele Stadionului Cetate.

Presedintele Comisiei de Licentiere a precizat insa ca gruparea din orasul Unirii poate pierde oricand aceasta propunere, in cazul in care nu sunt indeplinite si conditiile financiare.

Viorel Duru a recunoscut totusi realizarile oficialilor din Alba Iulia: „Sincer, am venit la Alba Iulia cu inima stransa, ma gandeam ce pot sa le mai spun oamenilor de aici, dupa ce am vazut cat de greu s-au miscat la inceput. Insa, am constatat ca s-au realizat lucruri cu adevarat impresionante.

Multe dintre «performante» pot fi socotite ca exemple pentru ceea ce am dori sa avem, in general, in tara, conform prevederilor dosarului de licentiere”. Raspunsul presedintelui Viorel Malusel, care nu a uitat nici de administratia locala, a fost: „La cat ne-am chinuit zilele acestea, ar fi fost chiar culmea sa nu fie multumit.

Pacat de cei din judet, care nu apreciaza eforturile noastre de a avea o echipa la cel mai inalt nivel din toate punctele de vedere!”.