Tiriac Jr. nu s-a prezentat la tribunal, fiind reprezentat de aparatorul sau, avocatul Marian Nazat. In schimb, Robert Mircea Sandu a venit incatusat, fiind legat de complicele sau, cetateanul indian Tyagi Shailendra.

Nepotul presedintelui Federatiei Romane de Fotbal a fost asteptat la intrarea in sala de judecata de avocatul Doru Viorel Ursu si de parintii sai, care au reusit sa-i arunce cateva cuvinte de imbarbatare inainte de a pasi inauntru.

Sedinta de judecata s-a tinut in Sala de Consiliu, cu usile inchise, si a durat aproximativ o jumatate de ora. In toata aceasta perioada, parintii traficantului au discutat in soapta, insa la un moment dat Constantin Sandu a exclamat: "Asta e, nu avem ce face!", semn ca nu aveau prea mari sperante sa-l ia acasa pe fiul lor.

De altfel, nici avocatul Viorel Ursu nu isi dadea sanse prea mari de reusita deoarece, la un moment dat, el a iesit din sala de judecata si i-a dat lui Sandu senior o coala ce continea recursul la decizia inca nepronuntata de prelungire a mandatului de arestare!

Robert Sandu, suspect de diabet

Mama lui Robert era foarte afectata si a declarat ca nu este normal ca unii dintre inculpatii din dosarul "Cocaina" sa fie liberi, iar altii arestati. Aceasta a mai spus ca, daca fiul ei ar fi liber, i-ar fi mai usor sa-i trateze boala de care sufera. "Are spasmofilie, caderi de calciu si cred ca imi mosteneste si diabetul", a declarat mama.

Femeia a mai spus ca i-au dus un pachet de alimente, in care se aflau si diverse medicamente prescrise de medic.

Raspunzand unei intrebari despre o eventuala legatura intre Robert si fiul lui Ion ?iriac, Constantin Sandu a afirmat ca cei doi s-au cunoscut prin intermediul Ralucai Sandu, fiica bosului FRF, care a avut o legatura amoroasa cu ?iriac Jr. Tatal a recunoscut ca cei doi baieti au fost prieteni foarte buni si ca s-au intalnit la multe petreceri.

"Legatura nepoatei mele cu ?iriac a fost la un pas sa se incheie cu casatorie", a mai declarat fratele Nasului. La iesirea din sala de judecata, avocatii au plecat fara a da nici o declaratie, sotii Sandu fiind singurii ramasi pentru asteptarea rezultatului.

Dosarul "Cocaina", impartit in doua

Dosarul in care sunt cercetati Robert si Raluca Sandu, Ion Tiriac si Ileana Lazariuc a fost deschis in urma cu doi ani, ancheta desfasurandu-se, din cauza numelor implicate, in secret. Robert si ?iriac Jr.

au fost acuzati de trafic de droguri de mare risc, ultimul si de punerea la dispozitie a locuintei in vederea consumului de droguri, in timp ce fiica lui Mircea Sandu si Ileana Lazariuc sunt cercetate pentru consum de droguri. Robert Sandu nu a fost inclus in primul lot, el urmand a fi judecat, daca va fi cazul, impreuna cu VIP-urile.