Site-uri internet pentru Garda Financiarã si Garda de Mediu

de     HotNews.ro
Miercuri, 4 august 2004, 0:00


Site-urile de internet ale Gãrzii Financiare si Gãrzii de Mediu pot fi vizitate incepand cu luna iulie la adresele www.gardafinanciara.ro si respectiv www.gnm.ro, informeazã un comunicat al Autoritãtii Nationale de Control.

La aceste adrese cei interesati pot gãsi informatii utile despre Garda Financiarã si Garda Nationalã de Mediu, ultimele noutãti legate de activitatea institutiilor, precum si cele mai importante evenimente la zi.

Conform principiului transparentei pe care il promoveazã, cele douã institutii isi propun, prin lansarea acestor site-uri, sã mentinã un contact permanent cu agentii economici si cu cetãtenii.

Astfel, prin intermediul paginii de Internet, doritorii vor putea obtine, in timp real, informatii legate de activitatea Gãrzii Financiare si a celei de Mediu, sau sã facã sesizãri legate de ariile de competente ale acestora. Astfel, comisarii vor putea interveni eficient si la timp pentru rezolvarea cazurilor sesizate.

In cele douã pagini internet sunt prezentate cele douã institutii, structurile organizatorice ale acestora la nivel central si teritorial, principalele acte normative, grupate in capitolul legislatie, declaratiile de avere ale angajatilor, programul de audiente, precum si coordonatele de contact.


129 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi