"Daca dl.

Mora nu vine saptamana viitoare, revoc privatizarea de la Tractorul si demarez alta!", a anuntat apoi presedintele AVAS, in chip de introducere pentru "bomba" urmatoare: "O sesizare penala la IGP impotriva lui Mauro Frola, reprezentantul Landini in Romania"! "Am dispus o cercetare administrativa si am facut si o sesizare penala la IGP impotriva lui Mauro Frola in privinta modului in care

acesta a facut, prin firma lui din Romania, Landini&Laverda SRL, importuri de tractoare, in primele sase luni ale anului, comercializandu-le apoi prin Tractorul "la pret subventionat", a dezvaluit Mircea Ursache. Potrivit acestuia, Mauro Frola a importat din Italia circa 130 de tractoare, pentru care cumparatorii au platit apoi peste 26.

000 de euro bucata, in conditiile in care pretul maxim stabilit de Guvern pentru tractoarele subventionate este de 19.600 euro. "Dl. Frola le-a cerut cumparatorilor, pe langa acest pret de 19.600 euro, sa plateasca separat cabinele tractoarelor, incasand in plus cate 5.

600 de euro la bucata", a explicat presedintele AVAS, adaugand: "Astept acum ca IGP-ul sa cerceteze si sa-mi spuna daca e vorba de o fapta penala, asa cum suspectez eu!" Mauro Frola nu a putut fi contactat pentru a-si exprima punctul de vedere, el aflandu-se in concediu si fiind plecat din tara, potrivit informatiilor noastre, inca de la sfarsitul saptamanii trecute.