S-a publicat

Ordinul privind stabilirea specialitatilor inrudite, care pot fi obtinute ca a doua specialitate fara sustinerea concursului de rezidentiat ***

de     HotNews.ro
Marţi, 17 august 2004, 0:00Medicii specialisti si primari incadrati in clinici universitare, confirmati in specialitati de baza, care desfasoara activitate in clinici cu profil de specialitati inrudite, de minimum 5 ani, pot sustine examenul de confirmare ca specialist in cea de-a doua specialitate, cu acordul facultatii de medicina sau farmacie respective si cu aprobarea Ministerului Sanatatii.

Stagiile efectuate in cadrul primei specialitati si perioadele de activitate in clinici de specialitate, din tara si strainatate, pot fi deduse din stagiul necesar pregatirii pentru examenul de specialist.
Cateva grupe de specialitati considerate inrudite, care pot fi obtinute ca a doua specialitate fara sustinerea concursului de rezidentiat:

Grupa 1: medicina interna; cardiologie; boli infectioase; pediatrie; etc.
Grupa 2: reumatologie; medicina sportiva; etc.
Grupa 5: neurologie; psihiatrie; etc.


105 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri