Otelul Galati a plecat ieri dupa-amiaza la Belgrad cu o cursa charter. Delegatia, condusa de vicepresedintele Ion Ionica si care numara 38 de persoane, s-a cazat la hotelul Best West din capitala Serbiei. A surprins absenta presedintelui Nicolai Boghici. "N-am plecat din cauza afacerilor. Am o intreprindere de constructii cu 1.400 de angajati si n-am putut sa parasesc Galatiul.

Nici la Tirana n-am fost", a spus conducatorul clubului care a adaugat ca "daca vom marca primii, ne calificam". Vicepresedintele Vali Stefan a facut si el deplasarea pe banii combinatului ISPAT - Sidex, aflindu-se in conflict deschis cu Boghici. "Mie imi pasa de aceasta echipa si nu puteam sa lipsesc. Mergem sa cistigam, chiar daca plecam cu sansa a doua".

Sorin Cirtu are tot lotul valid, mai putin Cristi Negru si Leo Nemtanu. In schimb, Ciprian Danciu s-a refacut dupa ce a primit un cot in figura din partea camerunezului Boya in partida tur. "Mi-a mutat nasul, mi-a spart buza si m-a lasat fara un dinte. N-o sa ma razbun pe el, dar imi doresc ca la sfirsitul meciului sa-i arat tabela de marcaj". Stefan Nanu este si el optimist.

"Trebuie sa marcam. Am si trei variante de scor pentru aceasta partida. 1-1, 2-2 sau 1-0 pentru noi. Avem sanse. Daca n-aveam, ce rost mai avea sa mergem pina acolo?"

A sosit un francez

Prin intermediul unui impresar francez, ieri a sosit la Galati Aboucabar Tourre. "Este un jucator de culoare care a dobindit cetatenia franceza. Nici nu stiu ce origini are. Cred ca este senegalez. Poate evolua atit ca fundas central, cit si ca mijlocas la inchidere. Acum, conducerea tehnica trebuie sa se hotarasca in privinta lui", a declarat presedintele Nicolai Boghici.