Pe prima pozitie a topului se afla Charlie Sheen, vedeta numarand nu mai putin de 5.000 de aventuri, urmat de solistul formatiei Kiss, Gene Simmons, care a declarat ca limba-i lunga a atras in patul sau 4.600 de femei.

La 67 de ani, actorul Jack Nicholson se poate mandri cu o cariera grandioasa, 3 premii Oscar si, cele mai multe nominalizari din istoria filmului american, doua casatorii, 4 copii si numeroase aventuri.

Cunoscut drept unul dintre baietii rai ai Hollywood-ului, Nicholson a fost si este un cuceritor veritabil. Potrivit unor estimari proprii, confirmate si de partile implicate, vedeta a avut de-a lungul timpului 2.000 de iubite.

Descris de Kim Basinger ca un amant de “7 ori pe noapte”, Jack Nicholson a avut o viata tumultuoasa, atat pe ecran, dar mai ales in realitate. Copil din flori, Nicholson a crezut multa vreme ca mama sa era sora mai mare, motiv pentru care psihologii afirma ca era predestinat sa devina un mare cuceritor.

Dintre frumusetile Hollywood-ului care au trecut prin patul sau si ii pastreaza amintiri placute le amintim pe Faye Dunaway, Michelle Phillips, Mimi Machu, Candice Bergen, Susan Anspach - mama unuia dintre copiii sai, Bette Midler, Louise Fletcher, Karen Mayo Chandler, Kim Basinger, Lara Flynn Boyle, Sandra Knight si Angelica Houston, care i-au fost si sotii.

Despartit recent de protagonista din “Twin Peakes”, Lara Flynn Boyle, Nicholson este in cautarea unei noi provocari. Starul american a pus ochii pe top-modelul Kate Moss. Cu 37 de ani mai tanara decat el, Moss este incantata de atentia pe care i-o acorda actorul si a afirmat in cercul sau de prieteni ca este tentata sa inceapa o relatia cu acesta.

In clasamentul celor mai cuceritori barbati celebri, cu 2.000 de iubite Nicholson ocupa un onorant loc 6. Pe prima pozitie se afla Charlie Sheen, vedeta numarand nu mai putin de 5.000 de aventuri, urmat de solistul formatiei “Kiss”, Gene Simmons, care a declarat ca limba sa lunga a atras in patul sau 4.600 de femei. Locul 3 ii apartine cantaretului Julio Iglesias, cu peste 3.

000 de cuceriri, iar al patrulea se claseaza actorul Warren Beaty, cu 3.000 de amante.