Debutul primei telenovele romanesti "Numai iubirea" a consemnat pentru postul Acasa TV cote de rating uimitoare, clasandu-se pe primul loc in batalia audientelor. si pentru a mai marca o premiera, telespectatorii au putut fi, sambata seara, martorii unei scene de amor intre personajele interpretate in serial de Alexandru Papadopol si Oana Zavoranu.

Protagonistii serialului "Numai iubirea", Alexandru Papadopol, Oana Zavoranu, Corina Danila si ceilalti, i-au tinut pe telespectatorii romani sambata cu sufletul la gura timp de o ora (in intervalul 18.00 - 19.00), spulberand concurenta in materie de audienta.

Mai mult, in primul episod, Dan si Andreea, personajele interpretate de Alexandru Papadopol si Oana Zavoranu, au fost protagonistii unei scene de sex (vezi fotografiile de sus). Referitor la acest lucru, Papadopol a marturisit ca se afla la prima experienta de acest gen.

Cel care interpreteaza in "Numai iubirea" rolul unui arhitect de succes mai spune ca cel mai dificil a fost ca nu au repetat dinainte. "Nu puteam sa repetam, pentru ca scena se trage o data si gata. Din punct de vedere tehnic, aceasta e poate cea mai grea scena filmata, asa ca nu am avut nici timp, nici dispozitie sa facem glume.

S-a tras doar o singura dubla pentru fiecare detaliu", a marturisit Alexandru. De data aceasta, Papadopol a fost nevoit sa "se supuna" indicatiilor pretioase ale regizorului Iura Luncasu: "Am executat intocmai indicatiile regizorului, prin microfon, in momentul filmarii, pentru ca noi nu stiam cum va arata scena".

insa Alexandru, zis si Papi, asa cum il striga Bianca, fetita lui din serial, stie foarte bine sa separe ceea ce se petrece pe platourile de filmare de viata reala: "Prietena mea intelege ca e doar un rol si ca traieste cu un actor care isi face meseria si ca Oana nu ma intereseaza deloc pe plan personal. Suntem doar colegi si ne interpretam rolurile".

Lider de audienta

Potrivit datelor furnizate de TNS - AGB International si citate de Acasa TV, sambata dupa-amiaza intre orele 18.00 si 19.07 postul a fost lider de piata, "Numai iubirea" inregistrand in randul femeilor intre 15 si 49 de ani, mediul urban 9.3 puncte audienta. in randul publicului comercial (femei si barbati intre 18 si 49 de ani, mediul urban) telenovela a obtinut o medie de 6.

1 puncte de audienta. si pe Urban All (femei si barbati de toate varstele, mediul urban) Acasa si-a spulberat concurenta cu o medie de 7.5 puncte audienta. Minutul 18.35 a fost urmarit de 933.000 de persoane.