Adrian deVito a avut nenorocul sa-si inscrie numele pe lista de accidente rutiere "reusite" de floarea manelistilor. Din fericire, victima accidentului, Dana Lica (15 ani), a scapat fara probleme mari. Luni seara, in jurul orei 19.

30, in zona Arcului de Triumf, Adrian a acrosat pe "zebra", cu oglinda retrovizoare de pe partea dreapta a automobilului sau, un BMW Z4, o fata ce se angajase in traversare, insa pe culoarea rosie a semaforului pentru pietoni. Adrian a urcat-o pe Dana intr-o alta masina pentru a o duce la spital si a asteptat organele politiei rutiere pentru expertiza.

Solistul n-a mai avut decat un accident, in urma cu multi ani. intr-o iarna, pe polei, s-a rasturnat cu o Dacia. Accidentul s-a soldat fara ca Minune sau soferul sau sa aiba probleme. "Am fost la spital sa o vad pe Dana si sa ma asigur ca este bine, ne-a declarat Adrian. Am achitat toate costurile de spitalizare si investigatiile medicale. Am si eu copii acasa si mi s-a parut normal sa o ajut".

Dana Lica a iesit din spital la cerere

Adolescenta accidentata de Adrian a stat in spital doar o noapte. Purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca, dr. Bogdan Oprita, ne-a precizat ca fata era in afara oricarui pericol, avand doar un traumatism craniocerebral minor. Ea ar mai fi trebuit sa stea in spital cel putin inca o zi, dar ieri, in jurul orelor 14.

45, pacienta Dana Lica, de 15 ani, victima accidentului, nu mai era de gasit in spital. Se externase la cerere.

Vali Vijelie s-a trezit cu o vaca pe parbriz

Un accident ce a facut mari valuri a fost cel in care a fost implicat Vali Vijelie, in august 2001. Cunoscut in bransa artistilor drept un sofer fara antecedente intr-ale sofatului, dar si fara permis, Vali Vijelie a lovit in plin o vaca.

Impactul i-a distrus automobilul, un Mitsubishi 3000, si l-a ranit grav pe pasagerul din dreapta sa, un bun prieten al sau, care a fost spitalizat mai multe zile la Spitalul "Sf. Pantelimon. Solistul spunea atunci: "Nu sunt vinovat cu nimic. Nenorocirea a fost ca in drum spre Bucuresti m-am trezit cu vacile in mijlocul carosabilului.

Prietenul meu s-a accidentat grav, rani pentru care are nevoie de zile bune de spitalizare. in ceea ce priveste faptul ca nu am permis auto, trebuie sa recunosc ca e adevarat. Meseria pe care o am nu mi-a oferit, pana in prezent, ocazia sa urmez o scoala de soferi. Conduc de 11 ani, fara sa fi avut un accident".

Adi de la Valcea e "specialist" in accidente

In cazul lui Adi de la Valcea, se poate vorbi de o saga in domeniul primejdios al accidentelor auto. (Florian Gheorghe) In noiembrie 2002, pe Dealul Negru, solistul a fost implicat intr-un grav accident de circulatie. A scapat cu mult noroc si datorita Mercedes-ului sau, un E 240. Aflat regulamentar intr-o curba, interpretul s-a trezit pe banda lui cu un gigant autotren, ce mergea pe contrasens.

Toate manevrele erau de prisos, asa ca a strans tare de volan si a asteptat impactul cu piciorul indesat pe pedala de frana. soferul TIR-ului a franat cat a putut, insa n-a putut evita impactul, mai ales ca autotrenul s-a destabilizat si risca sa se rastoarne. Mercedesul a fost lovit frontal si proiectat intr-un sant.

Din fericire, airbagurile si-au facut datoria, lasandu-l pe Adi doar cu o durere naucitoare de cap. . Acesta a fost cel de-al doilea accident in 2002 pe care l-a avut Adi. in vara aceluiasi an, la Venus, s-a ciocnit lateral de un Tico, iar in urma impactului a intrat in liziera padurii.. Ultimul sau accident a avut loc in luna mai a acestui an.

Aflat pe autostrada, venind dinspre Pitesti, el a fost surprins de manevrele unui sofer din fata sa si, in incercarea de a evita sa loveasca o alta masina, a iesit in decor. Porsche-ul Boxter decapotabil (foto) in care se afla (cumparat de la Mugur Mihaescu de la Vacanta Mare) a rupt gardul protector al autostrazii si s-a rostogolit de mai multe ori.

Din fericire, cantaretul s-a ales doar cu piciorul rupt, cateva contuzii si o mare sperietura. Trei ore mai tarziu, cu un BMW imprumutat de la un prieten, a trecut razant pe langa o noua catastrofa: in graba sa de a ajunge la o petrecere, a facut pana la una din rotile din fata. Din fericire, a scapat si de aceasta data fara urmari grave.

Costi Ionita a fugit de la locul accidentului

In iunie 2003, Costi Ionita a ranit un copil de noua ani intr-un accident de circulatie in comuna constanteana Faclia. Ulterior, el a intrat in atentia politiei rutiere fiind acuzat ca a parasit locul accidentului si cercetat si pentru vatamare grava. Aflat la bordul unui BMW X5, Costi l-a acidentat pe Ionut Robert Bogateanu, care traversa printr-un loc nepermis.

Tanarul s-a ales cu o fractura la gamba piciorului drept. Costi si-a continuat drumul si, ulterior, a aflat ca trebuie sa se prezinte la Politia Cernavoda.

* Acum doua saptamani, acordeonistul Constantin Fulgerica a avut un grav accident de circulatie langa Pitesti. soferul sau a adormit la volan, iar masina s-a izbit violent de un copac. Constantin Fulgerica a fost spitalizat de urgenta cu politraumatisme si fisuri la coloana. * Saxofonistul Tony Ciolac a lovit in vara acestui an doua automobile in Medgidia.

Ruland cu Mercedesul sau C180 inspre Bucuresti, muzicantul n-a acordat prioritate la o intersectie, a lovit frontal o masina, impact in urma caruia a fost aruncat in alta, pe care a distrus-o.