Teatrul Bulandra a gazduit ieri dimineata evenimentul de lansare a revistei "Superbebe", singura care acopera perioada de la preconceptie pana la varsta de sase ani.

La eveniment au fost prezente majoritatea VIP-urilor care au copii mici, printre care: Viorel Catarama, Cristian Boureanu, Cosmin Gusa, Florin Segarceanu, Mona Nicolici, Robert Turcescu, Narcisa Suciu, Rita Muresan, Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu, Lucian Mandruta, Oreste, Dana Savuica, Gabriela Vranceanu Firea, Andreea Esca si Alexandre Eram.

Pentru a inveseli cat mai mult atmosfera, organizatorii au ornat teatrul cu baloane, iar copiii vedetelor au fost pictati pe fata intruchipand personaje de poveste: clovni, spiridusi si zane. In deschidere, cei prezenti au urmarit un concert sustinut de corul de copii Bim-Bam, dupa care a urmat o mica parada de moda, prezentata de odraslele vedetelor.

Chiar daca parintii nu s-au aflat in sala, de la prezentare nu au lipsit baiatul lui Dan Bittman, fata Loredanei Groza sau cea a creatoarei de moda Liza Panait. In premiera, Alexia, fiica Andreei Esca, a prezentat o colectie speciala, creata de mama sa, intitulata "100% with love, by Andreea Esca".

Revista "Superbebe" apare lunar, intr-un tiraj de 25.000 de exemplare, si se adreseaza familiilor moderne.