AVIRA ofera o gama completa de produse dedicate platformelor Linux si Windows, concepute sa intruneasca toate conditiile de securitate, atat ale utilizatorilor individuali, cat si ale companiilor. Usor de implementat si de intretinut, portofoliul AVIRA este solutia antivirus adecvata oricarui mediu IT.

Totodata, produsele dedicate platformei Linux ofera portabilitate pentru toate distributiile si comunicare eficienta cu toti agentii de mail (Mail Transport Agents - MTA).

In prezent, afacerile de succes si eficienta comunicatiilor se bazeaza pe mediul digital. Iar cyberspace inseamna functionalitate IT, securitate si protectie.

Suita de produse AVIRA ofera protectie pentru desktop, file server, proxy server si mail server, pe platforme Unix si Windows. Mai mult, politica de licentiere ofera clientilor libertatea de utilizare pe care si-au dorit-o dintotdeauna de la un producator de software.

Dupa o perioada de imbunatatiri si teste intensive, versiunile complet functionale ale produselor AVIRA sunt acum la indemana tuturor, pretutindeni, chiar inainte de cumparare. Cu un singur click, orice potential client poate experimenta complexitatea si versatilitatea solutiei oferite de AVIRA pentru fiecare tip de configuratie IT.

Dragos Stanescu, International Sales Manager al AVIRA GmbH, a declarat:

"Am realizat ca nevoile de integrare a securitatii pentru platforme Linux si Windows nu sunt pe deplin acoperite. Am primit solicitari de asigurare a protectiei pentru mail server si server, cu o politica unica, orientata spre client, dedicata mediului LAN.

Multumita tehnologiei AntiVir Engine, utilizata pe diverse platforme, echipa noastra a proiectat si testat AVIRA pe principalele componente de retea. Oferind solutii pentru cererile specifice si complexe ale pietei internationale, suntem convinsi ca ne vom indeplini cu succes obiectivul de a mentine sub control amenintarile din mediul electronic."

Totodata, AVIRA a anuntat ca pregateste protejarea mai multor aplicatii si sisteme de operare, in viitorul apropiat.

Pe termen mediu, AVIRA intentioneaza sa introduca o gama cu totul originala de functionalitati si servicii, in mod special concepute pentru a indeplini cerintele pietei internationale.

Aceste inovatii revolutionare vor perfectiona treptat solutiile oferite, incepand de la conceptul de licentiere si distributie pana la cel de proiectare a produselor, avand la baza programe unice de branding, vanzari si parteneriat.

Produsele AVIRA se pot procura direct de la AVIRA GmbH sau prin intermediul partenerilor recomandati. In urmatorul trimestru se vor implementa modulele de e-store support si public partner forwarding. Pentru mai multe detalii, va puteti adresa echipei de vanzari AVIRA, la sales@avira.com.

Despre AVIRA Soft

AVIRA Soft este centrul de afaceri zonal al AVIRA GmbH promovand interesele si obiectivele companiei mama pentru Romania si Estul Europei. Avand la baza produsele existente, AVIRA Soft isi pronune sa dezvolte pe termen lung noile produse de securitate ale firmei mama, menite sa raspunda exigentelor impuse in contextul noului val de amenintari aparut odata cu dezvoltarea Internetului.

Specific pentru piata romaneasca, AVIRA Soft are ca principal obiectiv incheierea de parteneriate de afaceri solide, avantajoase, si distributia unei game de solutii complete pentru piata interna.

In prezent, AVIRA Soft reuneste specialisti in management, marketing si programare, fiind in curs de extindere prin atragerea de oameni talentati, cu experienta in industria IT.

Despre AVIRA GmbH

AVIRA GmbH este o companie germana producatoare de solutii de securitate avand la baza tehnologia AntiVir®. AVIRA GmbH s-a orientat spre oferirea de solutii de calitate pentru pietele internationale de software prin continuitate, pasiune si know-how inca de la infiintare.

Cei peste 15 ani de activitate in industria de securitate software s-au concretizat in produse de inalta calitate care asigura in prezent companiei un loc stabil pe piata mondiala de profil.

Informatii suplimentare despre compania AVIRA Soft puteti obtine la:

AVIRA Soft srl

http://www.avira.ro

Tel. +40 21 - 322.62.44,

Fax. +40 21 - 323.62.98,

Persoana de contact:

Doru Panaitescu

Mobil : +40 741 - 559.930

Email: doru.panaitescu@avira.com