Daca vrea sa se califice in primavara europeana, Sahtior Donetk trebuie sa invinga astazi, in deplasare, formatia scotiana Celtic Glasgow. Obiectivul “minerilor” antrenati de Mircea Lucescu pare greu de atins, intrucit din echipa de baza lipsesc trei titulari: Ciprian Marica, Razvan Rat si Brandao.

In aceste conditii, “Il Luce” va incepe meciul doar cu doi romani: Cosmin Barcauan si Flavius Stoican. Ex-rapidistul Rat are piciorul in ghips, fiind indisponibil aproape o luna, brazilianul Brandao, autor al unui gol in poarta celor de la Celtic, si-a spart nasul, iar fostul dinamovist Marica sufera in urma accidentarii din meciul-tur cu scotienii.

“Nu cred ca Marica va juca astazi, fiindca a reluat antrenamentele de o zi. Nu este refacut pentru meciul cu Celtic. As prefera sa fie pe teren, dar asta depinde numai de el”, a declarat ieri Mircea Lucescu.

Echipa lui Martin O’Neill doreste sa-si ia revansa pentru infringerea usturatoare suferita la Donetk, scor 0-3, desi nu va beneficia de serviciile fostului international englez Chris Sutton.

Comentind absenta acestuia, Lucescu a mentionat ca “Sutton este unul dintre cei mai buni jucatori de la Celtic. Este foarte rau pentru ei ca nu poate juca azi. Vom avea dificultati in aceasta disputa, dar cred ca avem puterea sa invingem”.

Liga Campionilor, meciurile de azi

Grupa E

PSV Eindhoven - Rosenborg

Arsenal Londra - Panathinaikos

Clasament:

1. PSV Eindhoven 6p

2. Arsenal 5p

3. Panathinaikos 4p

4. Rosenborg 1p

Grupa F

FC Barcelona - AC Milan

Celtic Glasgow - Sahtior Donetk (PRO TV, ora 21.45)

Clasament:

AC Milan 9p

2. Barcelona 6p

3. Sahtior 3p

4. Celtic 0p

Grupa G

Werder Bremen - Anderlecht

Inter Milano - Valencia

Clasament:

1. Inter 9p

2. Werder 6p

3. Valencia 3p

4. Anderlecht 0p

Grupa H

TSKA Moscova - Chelsea

FC Porto - Paris SG

Clasament:

1. Chelsea 9p

2. TSKA Moscova 4p

3. PSG 3p

4. FC Porto 1p