Frumoasa prezentatoare a emisiunii "ProMotor", de la "Pro TV", Roxana Ciuhulescu, se va marita anul viitor cu logodnicul ei grec Dimitris. Pentru ca nunta lor sa fie una "ca-n povesti", tinerii si-au dat seama ca trebuie sa puna bani deoparte, pentru ca in ultima vreme au cheltuit cam mult pe drumuri prin Europa.

Astfel, numai in aceasta vara, domnisoara Ciuhulescu si iubitul ei au petrecut clipe foarte frumoase in Grecia, la Atena, in Italia, la Roma si Sicilia si apoi in Austria, la Viena. Desi cei doi tineri si-ar mai dori sa plece si in aceste luni in cateva alte locuri de vis, ei au ajuns la concluzia ca trebuie sa renunte, pana la casatorie, la aceste planuri.

Dimitris si iubita sa si-au dat seama ca nu prea au pus bani deoparte pentru cel mai important eveniment din viata lor: nunta. In atare conditii, ei s-au decis de comun acord ca este cazul sa puna punct acestor "escapade". De altfel, Roxi si Dimi nu trebuie sa faca o pauza prea mare. Ei vor pleca, imediat dupa nunta, in luna de miere.

Cuplul inca nu s-a decis unde isi va petrece luna de miere, dar se pare ca destinatia va fi una din cale afara de exotica...