PSD Bucuresti a sarbatorit ieri inaugurarea unui sediu impunator pentru campania electorala pe Bdul Unirii nr. 17, intr-un spatiu pus la dispozitie de Marian Vanghelie, primarul sectorului 5.

De la inaugurare nu au lipsit nume cunoscute ale PSD-ului, cum ar fi Adrian Severin, Sorin Oprescu, directorul campaniei pe Bucuresti, prefectul Capitalei, Dan Darabont, Ecaterina Andronescu si, bineinteles, presedintele repus in functie al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu.

Acesta a dorit sa demonstreze ca frictiunile cu Sorin Oprescu nu mai exista si ca, de dragul victoriei mult-dorite, s-a facut pace. Asa incat l-a imbratisat public pe Oprescu ca o demonstratie de pace si prietenie in organizatia Bucuresti.

Presedintele PSD Bucuresti a prezentat inovatia acestei campanii: linia de telefon gratuita la care pot fi sunati candidatii PSD la Bucuresti pentru a raspunde doleantelor alegatorilor.

"Sa rezolvam ce se mai poate rezolva"

Sorin Oprescu a dat dovada de sinceritate si de data aceasta si i-a avertizat pe candidati ca vor auzi la telefon si multe nemultumiri ale cetatenilor, motiv pentru care a limitat timpul zilnic de "expunere" la cetatean a candidatului la doua ore.

Ca sa nu se streseze prea mult! Oprescu a recunoscut care este scopul liniei gratuite telefonice: "Incercam pe ultima suta de metri sa rezolvam ceea ce se mai poate rezolva". El a mai spus ca PSD Bucuresti este un pic intarziat cu materialele de propaganda fata de celelalte partide, dar ca va recupera asta cat de curand.

Din acelasi centru de campanie, PSD intentioneaza sa pastreze legatura direct cu centrele de vot in scopul realizarii unei numaratori paralele a voturilor pentru a inlatura orice suspiciune. Suspiciunile din acest punct de vedere insa planeaza asupra partidului de guvernamant care detine parghiile administrative.

Dupa inaugurare, Dan Ioan Popescu s-a si apucat de vorbit cu alegatorii. Cu pixul in mana si cu bloc notes-ul in fata, incearca oare ministrul sa rezolve acum ceea ce nu a reusit timp de patru ani? Ce aud de la cetateni candidatii PSD numai ei stiu, daca avem in vedere ca au tinut de multe ori capul de afis in presa din cauza scandalurilor pe care le-au iscat.

Dar ce nu face omul pentru a-si pastra functia?