Pentru prima data de la inceperea anchetei in cazul farmacistelor ucise cu sange rece la Brasov, procurorii iau in calcul si varianta ca Alexandru Diaconescu (foto) nu a actionat singur. Desi jaful pare a fi mobilul dublei crime, anchetatorii brasoveni nu exclud deocamdata nici varianta unei reglari de conturi.

Cercetarile s-au extins si in localitatile din jurul Brasovului, iar politistii il cauta pe complicele lui Diaconescu. in sprijinul acestei variante vine si faptul ca arma nu este inca de gasit si ca aceasta s-ar putea afla la o alta persoana care a fost si ea in farmacie la momentul dublei crime.

"E foarte clar ca Diaconescu a fost in municipiul Brasov la data si ora la care noi am stabilit ca era aici. Exista la ora actuala elemente din care rezulta ca la comiterea faptelor ar fi participat si o alta persoana", ne-a declarat procurorul general Adrian saramet. Tanarul aflat in arest sustine ca nu are nici o legatura cu moartea Manuelei Cistian si a Dagai Susan.

Totusi, din farmacie au fost ridicate probe care "purtau" ADN-ul tanarului. in plus, in apartamentul din Bucuresti al mamei lui Diaconescu, unde Alexandru a fost retinut, au fost descoperite urme biologice apartinand victimelor.