Un nou episod din "Singur acasa" o va avea protagonista pe Giulia, fosta Candy si actuala prezentatoare TVR2. Caci senzuala domnisoara Anghelescu mai are putintel pana cand parintii o vor lasa singura-singurica in ditamai casa, la doar 20 de ani.

Apartamentul se afla in cartierul consulatelor si oficiilor diplomatice bucurestene, pe strada Braziliei, in imediata apropiere a intersectiei Dorobanti cu stefan cel Mare si are "doar" cinci camere si trei balcoane. Parintii ei se vor stabili intr-o localitate montana, unde, se pare, si-au luat teren si au inceput constructia unei case.

Aventura domiciliilor familiei Anghelescu a inceput la Galati, a continuat din greu prin Bucuresti si, in ciuda misterului pastrat de parintii Giuliei in legatura cu acest subiect, se pare ca odiseea resedintelor se va termina la poalele muntelui. Suntem siguri ca Giulia nu va sta mult singura, ca sa nu moara de frica in vastul apartament.

Credem ca spectacolul umbrelor de pe pereti si fantomele vor fi alungate de bravul cavaler Costin, prietenul ei si baiatul selectionerului nationalei de fotbal de tineret, Nicolae Manea.