Tragerea din aceasta saptamana de la Loto 6/49 nu a avut un castigator la categoria I. Numerele norocoase - 11, 6, 17, 3, 49, 31 nu au fost ghicite de nici un participant. La categoria, a doua exista 23 de castigatori, care vor primi, fiecare, 337 milioane de lei, premiu in care este inclusa si o Dacia Solenza. La categoria a treia au fost 1.

066 de castigatori, care vor incasa aproape cinci milioane de lei fiecare. Nici numarul de la Noroc (8789203) nu a fost ghicit de vreun jucator. Si la categoria a doua a jocului Noroc au lipsit castigatorii. La categoria a treia, au existat doi jucatori care au nimerit combinatia corecta si vor primi, fiecare, 130 milioane de lei.

Reportul de la categoria intai de la Loto 6/49 este de 24 miliarde de lei, la care se vor adauga alte 5 miliarde de lei. Astfel, marele premiu pentru saptamana viitoare urca din nou la echivalentul unui milion de dolari. La Noroc, la categoria intai, reportul este de aproape 3 miliarde de lei. Marele premiu de la tragerea speciala a Anului Nou nu a fost revendicat inca.

Se pare, totusi, ca este vorba de un bucurestean care se afla in vacanta la Sinaia, de unde a cumparat biletul castigator.