Dupa ce anunta in stanga si in dreapta ca se va logodi cu iubitul ei, Florin Moldoveanu, apetisanta Delia Matache a cunoscut dezamagirea tradarii. Florin continua, in paralel, o relatie mai veche, cu o alta blonda, Lucica, neputand sa se hotarasca asupra "titularei" sentimentelor lui. Dupa multe situatii tensionate, Delia a hotarat, dupa trei ani de idila pasionala, sa se "rupa" de iubit.

Sfarsitul anului trecut a fost cat se poate de tensionat pentru frumoasa Delia Matache. Cantareata, care a fost la un pas de logodna cu iubitul ei, Florin Moldoveanu, a fost nevoita sa faca fata unor situatii foarte incalcite, deoarece acesta nu pusese capat unei relatii mai vechi, cu o alta blonda, pe nume Lucica.

Desi se comporta ca un veritabil indragostit, afaceristul a fost surprins de cateva ori si cu cealalta femeie, in posturi foarte tandre si care nu lasau loc de dubii. El traia in paralel doua povesti de dragoste, una cu Delia, iar alta cu o blonda mai putin cunoscuta, Lucica.

Apropiatii lor spun ca intre Delia si Florin au existat multe discutii virulente, blonda incercand sa lamureasca situatia si sa-l aduca pe iubaret pe calea cea dreapta, in timp ce acesta a incercat sa o potoleasca in stilul sau.

Nu de putine ori apropiatii vedetei aveau sa observe vanatai pe mainile ei, ceea ce a lasat imediat loc de speculatii cum ca logodnicul cantaretei s-ar preta chiar la violente pentru a o linisti. in urma cu cateva saptamani inevitabilul s-a produs si Delia i-a dat un ultimatum iubitului ei: ori se cuminteste, ori va renunta la el.

Nici incercarile acestuia de a obtine un ragaz pentru a-si face ordine in viata sentimentala nici stilul cunoscut de convingere nu au dat roade si Delia si-a luat talpasita.

Astfel, una dintre cele mai frumoase cantarete din showbiz-ul romanesc este din nou singura si, din spusele apropiatilor, nici nu e dispusa sa se implice intr-o alta relatie, bucurandu-se de o perioada mai linistita, in care se poate ocupa exclusiv de cariera ei.