Monica si Ela sint cele mai tentante acadele de pe piata noastra muzicala. Degustati-le cu privirea !

Monica

"Cred ca dragostea e o arta si, in acelasi timp, cred ca in pat nu exista nazbitii sau fantezii. Jocurile erotice reprezinta manifestarea dragostei si a dorintelor carnale. Aceste teorii se regasesc in Kamasutra, una dintre cartile iubirii, si nu pot fi infirmate."

"Incerc sa fiu cit mai naturala si de obicei cred foarte mult in atractiile care sint dincolo de priviri. Ma compar cu o floare care vrea sa-si perpetueze specia stiind ca are nevoie de o albinuta care sa-i duca polenul mai departe."

" Mi-ar placea sa-mi uimesc iubitul raspunzind tuturor fanteziilor lui. Cred ca pozitia 69 inseamna un flux continuu de energie, o unda care vibreaza in totul unitar format de cei doi."

"Imi place muzica clasica (Beethoven), dar si Led Zeppelin, Pink Floyd sau AC/DC. Marcel Iures si Keanu Reeves sint actorii mei preferati, iar Baudelaire a fost primul poet pe care l-am citit."

Elena

"Sint o romantica incurabila. Ador trandafirii si luminarelele in clipele de dragoste pe care le petrec linga iubitul meu. Imi place sa-l astept intr-o tinuta sexy si sa-i fac toate mofturile."

"Fiorul dragostei l-am simtit la 20 de ani. A durat putin, insa nu am regretat deloc. Acum ma simt in stare sa fac fata oricaror tentatii si, cu atit mai mult, tuturor obstacolelor care se ivesc pe parcursul unei idile."

"Sint o femeie incapatinata si atunci cind vreau cu adevarat ceva fac tot ce-mi sta in putinta pentru a realiza ce mi-am propus. Nu pot ascunde nici ca sint foarte norocoasa. Destinul m-a avantajat intotdeauna."

"Acest pictorial mi-a dat increderea de care aveam nevoie. A reprezentat o piatra de incercare pe care am sfarimat-o cu brio. A te dezbraca pentru a fi admirata de barbati e un lucru firesc si natural. Atunci cind o fac pentru un public educat e chiar o provocare."