Sase procurori de la PNA Bucuresti si Constanta au ridicat, in ultimele doua zile, mai multe documente de la primaria condusa de Radu Mazare.

Procurorul-sef al PNA Constanta, Ioan Otel, ne-a declarat ca, in urma unor sesizari privind fapte de coruptie, se verifica legalitatea unor contracte incheiate de primarie. Echipa de procurori PNA ramine si astazi la Constanta pentru a i se pune la dispozitie alte documente solicitate.

Surse juridice spun ca ieri au fost cerute contractele cu o firma de iluminat stradal si cu renumitele autobuze Maz, procurate din Belarus.

Primarul Radu Mazare a confirmat descinderea procurorilor PNA, dar a declarat ca s-a obisnuit deja cu asemenea controale. El sustine ca le pune la dispozitie tot ceea ce acestia cer pentru ca nu are nimic de ascuns, dar stie ca este vorba despre niste reclamatii anonime din partea unor persoane care nu au nici o dovada privind asa-zisa coruptie de care este suspectat.

"E deja ceva obisnuit pentru mine. De trei luni ma verifica si ridica documente ba politia, ba Parchetul Constanta, ba PNA", a declarat Radu Mazare, primarul municipiului Constanta.