Renumitul pianist francez Richard Clayderman se va afla saptamana viitoare la Oradea pentru un concert in care va interpreta pe 29 aprilie, pe scena Teatrului de Stat din Oradea, melodii celebre ale unor compozitori unguri.

Pianistul este capul de afis al spectacolului-gala "Culorile primaverii", organizat in cadrul Festivalului oradean "Festum Varadinum" al minoritatii maghiare. Spectacolul, format din doua parti, va avea o durata de doua ore.

Clayderman este asteptat in finalul spectacolului, cand va interpreta la pian, timp de aproape 30 de minute, piese celebre ale unor cunoscuti compozitori unguri.

Spectacolul "Culorile Primaverii" este o gala a unor vedete din Budapesta si Oradea, cantareti de opera si muzica usoara, organizata de Trupa "Szigligeti Ede" a Teatrului de Stat din Oradea, in colaborare cu "Eurofilm", din Budapesta, o firma de productie in domeniul divertismentului pentru televiziune.

Biletele de intrare s-au pus in vanzare la casieria teatrului incepand de marti, 19 aprilie, pretul unui bilet fiind de 300.000 de lei. Cei care nu vor putea urmari spectacolul in direct se vor putea multumi cu inregistrarea galei, care va fi difuzata ulterior de televiziunea publica ungara.