Fundasul echipei Samsunspor, Giani Kirita, spune ca in Turcia este dusa o campanie de presa impotriva tehnicianului Gheorghe Hagi.

„Toti facem greseli, dar, sincer, este un curent impotriva lui. Relatia dintre Hagi si unii dintre conducatorii de la Galata nu este tocmai buna. De exemplu, in ultima etapa a castigat cu 3-1 la Sebatspor, dupa ce a fost condus cu 1-0, si a fost criticat", a spus Kirita, care si-a vizitat fostii coechipieri de la Dinamo, inaintea antrenamentului de joi.

Fostul fundas dinamovist considera ca echipa antrenata de Gheorghe Hagi, Galatasaray Istanbul, are sanse la titlu in Turcia. „Sunt doar patru puncte diferenta fata de prima clasata. Meciul decisiv va fi cel cu Fenerbahce", a precizat Kirita.

NATIONALA - NO COMMENT!

Giani Kirita a mentionat ca nu mai doreste sa faca declaratii referitoare la neconvocarea sa la echipa nationala. „Daca zic ca vreau sau nu vreau sa joc la echipa nationala tot asa ramane, asa ca nu mai spun nimic. Daca se vrea sa vin la nationala o sa o fac cu cea mai mare placere, dar nu nu mai vreau sa fac nici un fel de comentariu", a afirmat jucatorul.