Nici nu va puteti imagina ce debita, intr-o emisiune de la OTV, un nene, probabil, patron de agentie de turism: „Sa nu uitam Istanbulul, un oras deosebit, sa nu uitam shoppingul din Istanbul". Cum sa uitam, frate, shoppingul din Istanbul, doar trei sferturi din populatia Romaniei se imbraca de-acolo, via tarabele din Piata Obor, fireste.

N-am stat pina la generic, dar sint aproape sigura ca as fi citit acolo „Vestimentatia prezentatoarei a fost asigurata de firma «Galatasaray S.R.L.» cu sediul pe Aleea Castanilor".

In urma unor studii aprofundate desfasurate de-a lungul mai multor ani de munca asidua si tenace, am ajuns la urmatoarea concluzie: surprinsii din emisiunea Andreei Marin pling mai mult sau mai putin, in functie de cit de mare e fiecare grup de apartinatori.

Sa ma explic: daca rudele din Romania se gasesc in studio in numar mic, iar cei adusi in tara de echipa „Surprizelor" (cu ajutorul Taromului, normal) sint tot putini, atunci se plinge circa un minut si jumatate. Daca grupul bastinas e mare si cel al nou-venitilor e tot considerabil, atunci se plinge in direct cam doua minute si jumatate.

Imi inchipui ca tot acest timing figureaza si pe desfasuratorul Andreei Marin si ca, probabil, suna cam asa: „Surpriza finalizata cu intilnire verisoara Margareta (Suceava) cu nasa Viorica (Abu Dhabi) - 10 minute; Plins verisoara Margareta in brate nasa Viorica, in fata camerelor - 1,5 minute; Surpriza finalizata cu intilnire grup rude Tartasesti cu grup rude Papua Noua Guinee - 10 minute; Plins

grup rude Tartasesti in brate grup rude Papua Noua Guinee, in fata camerelor - 2,5 minute". Pai, nu?

Am prins-o, dragi telespectatori. Am prins-o pe Cristina Cioran imbracata in telenovela „Numai iubirea" ca acum vreo trei saptamini in emisiunea ei gastronomica, „Acasa in bucatarie".

Rezulta, dragi cetateni, ori ca ii place infinit de mult tinuta cu pricina incit s-a certat cu stilistii postului si i-a amenintat ca-si da demisia in caz ca n-o lasa sa se imbrace cum vrea ea, ori ca, la Acasa TV, nu se preocupa nimeni de felul in care se imbraca vedetele si ca daca, de exemplu, Mihaelei Tatu ii vine chef, intr-o zi, sa vina la serviciu intr-un capod cu flori si cu un prosop in

cap, nu se opune nimeni sa intre femeia imbracata cum vrea ea in direct. Ceea ce, in fond, e cam acelasi lucru, in sensul ca, daca stilistii aia exista, e ca si cum n-ar exista.

Inaintea fiecarui episod din „Numai iubirea", telespectatorilor li se cere sa mearga la bucatarie ca sa-si faca niste sandvisuri cu margarina Delma Sandvis, dupa care sa se aseze comod in fotoliu si sa urmareasca „intrigile si pasiunile" din telenovela.

Cred ca producatorii isi doresc numai telespectatori grasi (de la atita piine cu margarina), a caror viata sa se reduca, din cauza asta, la pasiunile din serial.