Declaratie bomba a senatorului PSD Ion Iliescu! Fostul presedinte ar putea renunta la functia de lider al grupului senatorial al PSD si ar putea chiar parasi partidul pe care l-a infiintat!

Afirmatiile au fost facute imediat dupa ce senatorul social-democrat si-a lansat cel de-al 17-lea volum, intitulat Cultura romaneasca si identitate europeana.

Fostul presedinte Ion Iliescu si-a lansat volumul - Cultura romaneasca si identitate europeana. La acest eveniment au participat zeci de persoane, printre care numerosi lideri ai organizatiei PSD Bucuresti, secretarul general al partidului, Miron Mitrea, dar si apropiati precum Corina Cretu sau Ioan Talpes.

Cartea, care cuprinde in cele peste 600 de pagini o selectie de discursuri si mesaje din ultimul mandat prezidential al lui Ion Iliescu, a fost prezentata de academicianul Razvan Theodorescu si de scriitorul August Buzura.

Razvan Theodorescu a afirmat ca Ion Iliescu ramane cel mai important om politic al Romaniei acestui moment.

Evenimentul de simbata a fost prima aparitie publica a fostului presedinte dupa ce a fost spitalizat si supus unei interventii de dilatare a arterei coronariene.