"Regele" spune ca oferta facuta de Gigi Becali e tentanta. Destins. Zimbitor. La bratul sotiei. Imbracat sport, cu pantaloni subtiri si un tricou lejer in dungi. Nebarbierit. Asa a revenit ieri Hagi in Romania dupa vacanta petrecuta in Spania. Primele cuvinte la iesirea din aeroport: "Sint acasa.

Ce bine ma simt aici!". A pacalit fara sa vrea ziaristii, iesind pe oa alta poarta. Vazindu-i fugind spre el, a inceput sa rida. "Stati linstiti, ca va astept. Spuneti-mi cum sa stau, nu e nici o graba".

Nu s-a enervat la nici o intrebare si a incercat de multe ori sa glumeasca. La final, a iesit din aeroport, dar nu-si mai gasea sotia. "Unde sinteti, mai? Sa ma fi lasat singur aici? Nici o problema, acum sint printre romanii mei", a zis, dupa care un BMW 740, condus de prietenul sau Darius a parcat in dreptul lui.

Pe bancheta din spate statea sotia, imbracata intr-un costum alb, si care tinea in brate un buchet mare de flori.

Nu conteaza daca Steaua ia sau nu titlul

Prima intrebare pentru Hagi. Vei semna cu Steaua? "Ma tenteaza, vreau si mi-ar placea la Steaua. Asta stiu in momentul de fata. Pot sa ramin, dar pot sa si plec din nou afara, desi nu prea mi-as mai dori".

Incearca sa fie discret cind vorbeste de Steaua, dar nu reuseste: "Un club important cum e Steaua e tentant pentru oricine, nu numai pentru Hagi. Vom vedea ce va fi, depinde de negocieri. Nu vreau sa avansez prea multe, pentru ca la Galatasaray nu m-am uitat pe contract si am avut de suferit".

Cind aude ca Lacatus a declarat ca ar antrena si gratis in Ghencea, face un pas inapoi: "E opinia lui Marius, dar nu e chiar asa". E ferm in privinta sfatului pe care i l-a dat Gica Popescu, acela de a antrena tot in strainatate: "Nu ascult pe nimeni, sint matur, decizia eu o voi lua". Si incheie subiectul asa cum a inceput.

Cu cuvinte mari: "In decizia mea nu va conta daca Steaua va lua titlul sau nu. Steaua a fost, este si va fi un club prea mare ca sa ma cramponez acum de cistigarea unui trofeu".

"Ma simt bine in Romania, sint acasa si aici e cel mai bine. M-am intors si n-as mai vrea sa plec printre straini, dar nu stii ce iti rezerva viitorul"

Gheorghe Hagi

HAGI DESPRE...

....Galatasaray

"Nu regret despartirea, ci munca pe care nu am putut sa o continui acolo. Am readus echipa in Europa, am dat incredere jucatorilor, am cistigat un trofeu si cu toate astea a trebuit sa plec. Asta este viata noastra, a antrenorilor, si o accept"

...Walter Zenga

"Am vorbit cu el. I-am spus ca indiferent cum pleci de la un club, important e sa lasi ceva in urma ta. El a facut lucruri extraordinare pentru Steaua, lucruri pe care nimeni nu i le va putea lua vreodata"

....Echipa nationala

"Sa fim realisti si sa analizam bine situatia in care ne aflam. Trebuie sa construim, dar pentru asta e nevoie de timp. Ar fi simplu daca am avea bani, am face totul imediat, dar cum nu-i avem, ne trebuie rabdare si proiecte. Dar nu de pe azi pe miine"

...Dorinel Munteanu

"Nu-i dau eu sfaturi lui Dorinel daca sa se retraga sau nu. Are o virsta, joaca bine, e un exemplu pentru toti tinerii din Romania. E un baiat muncitor, felicitari! El isi cunoaste cel mai bine corpul si limitele, el stie cel mai bine ce are de facut"

....Viitorul Stelei

"Ideal ar fi sa cistige titlul acum si apoi sa forteze intrarea in grupele Ligii Campionilor imediat. E greu si pentru ca nu sint bani. Trebuie sa gindesti totul bine, sa fii inspirat atunci cind transferi jucatori, sa ai o strategie"

....Meciul Steaua - Poli

"Cind joci un meci decisiv pentru titlul de campioana pe teren propriu, publicul este un suport extraordinar, cu atit mai mult in Ghencea, acolo unde suporterii sint cei mai fanatici din Romania. S-ar putea sa fiu si eu prezent la meci si cred ca fanii din Ghencea n-au uitat ca am jucat si eu pentru Steaua"

Il doreste pe ecuadorianul Delgado

"E un virf bun de tot in nationala Ecuadorului, dar nu stiu cit costa", a spus ieri Gica Hagi, anticipind unul dintre posibilele transferuri in Ghencea, pentru viitorul sezon. Este vorba de atacantul ecuadorian Augustin Delgado (31 de ani), care joaca la Barcelona Guayaquil.

Un virf puternic si experimentat, de 1,88 metri, marcatorul unuia dintre golurile prin care Ecuadorul a invins Argentina cu 2-0 in urma cu numai citeva zile. Delgado a fost titular si in ultima intilnire din grupa sud-americana de calificare la CM 2006, cind formatia sa a fost invinsa cu 3-0 de Columbia.

Dorinel e varianta de rezerva

Gigi Becali spune ca daca nu se va intelege cu Hagi, atunci e posibil sa-l numeasca antrenor pe Munteanu: "Dorinel stie cel mai bine daca e timpul sa se retraga de la nationala, este un caracter puternic. Si este posibil sa nu ma inteleg cu Hagi, or atunci vine Dorinel antrenor!".