Intre 3 si 5 iunie, in capitala Bulgariei, Sofia, s-a desfasurat SALSA FESTIVAL. Bineinteles, cei 8 membri ai trupei Mandinga nu puteau lipsi, fiind invitati speciali ai festivalului. Cum au primit bulgarii ritmurile fierbinti nu ne putem decat inchipui. Cu siguranta, cei 8 membri ai trupei Mandinga au talentul de a surescita si a antrena orice fel de public, oricat de dificil.

Au reusit cu brio in Germania- unde au fost singura trupa invitata de catre organizatorii celui mai mare targ de calculatoare si soft din lume. Au reusit cu brio in cadrul Galelor Uniter de anul acesta . Si au incantat si pe scena Teatrului Bulandra din capitala, in cadrul lansarii albumui Soarele meu.

In Bulgaria Mandinga ,,La orquesta de salsa’’ nu au interpretat numai salsa, ci si merengue si guachira – doua stiluri la fel de fierbinti si potrivite cu specificul festivalului.

Si ne-au povestit si noua la intoarcere despre organizarea impecabila a evenimentului, despre interminabilele petreceri, despre noii prieteni pe care si i-au facut in Sofia, incluzand-o si pe ghida lor , Maia, care s-a descurcat de minune, despre impresia foarte buna pe care au lasat-o gazdelor.

Mandinga nu se opresc nicioadata din treaba. Si cum treaba lor sunt concertele live, urmeaza si alte aparitii pe scene din Atena, Paris, Londra si New York.