Banca Comerciala Romana (BCR) a incheiat, recent, un protocol privind acordarea de credite pentru construirea de locuinte ai caror beneficiari vor fi angajatii Ministerului Apararii Nationale.

Proiect ce se va derula in cadrul acestei conventii este ansamblul de locuinte situat in Sos. Straulesti nr. 58 – 60, in Sectorul 1 al Capitalei, pe un teren in suprafata de 35.000 mp. Aici urmeaza a fi construite un numar de 241 de spatii locative din care 14 case individuale, 65 de case P + E si 162 de apartamente.

"Acest proiect reprezinta o noua confirmare a politicii bancii privind incheierea de parteneriate cu diversi agenti economici si orientarea bancii catre clenti prin gasirea de solutii pentru implinirea visurilor oricarei familii.

Notorietatea si siguranta Bancii Comerciale Romane, oferta complexa de produse si servicii, precum si conditiile si costurile avantajoase de acordare a creditelor au constituit un atuu care a stat la baza incheierii acestui protocol", a declarat Natalita Hurduc, Vicepresedinte Executiv al BCR.

BCR este cea mai importanta banca din Romania, gestionand active de peste 6 miliarde de EURO. Banca are in prezent 319 sucursale si agentii in intreaga tara, avind unitati in toate orasele cu peste 10.000 de locuitori.

Banca pune la dispozitia clientilor servicii de Internet banking si e-commerce, emite 13 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM (peste 900). Numarul clientilor a crescut constant ajungand in prezent la circa 4,9 milioane, din care 90% sint clienti persoane fizice.

BCR se prezinta astazi ca cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si strainatate, prin subsidiare si sucursale bancare, cu o prezenta marcata prin societatile sale de profil, pe piata de capital, pe piata leasingului, pe cea a asigurarilor si in domeniul managementului activelor.