Camera de Comert Bucuresti, recunoscuta de Guvern

de     Ziua
Vineri, 15 iulie 2005, 0:00


Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) a fost recunoscuta de catre Guvernul Romaniei, dobandind personalitate juridica, informeaza un comunicat de presa.

Conform deciziilor adoptate de Adunarea Generala a Membrilor sai, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti s-a desprins din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti la data de 15 aprilie, fiind succesoarea si continuatoarea Camerei de Comert si Industrie Bucuresti, constituita in 1868.

Conform Statutului sau, CCIB este o organizatie autonoma, neguvernamentala, de utilitate publica, destinata promovarii intereselor membrilor sai. Membrii CCIB sunt oameni de afaceri bucuresteni, care au facut anterior parte din CCIRB si isi desfasoara activitatea in cadrul Sectiunilor Industrie, Comert-Turism si Servicii.

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti reprezinta interesele celei mai numeroase si puternice comunitati de afaceri la nivel national, cu cea mai mare pondere in PIB, in comertul exterior si in investitiile straine.

CCIB isi propune - printre altele - intensificarea preocuparilor vizand imbunatatirea raporturilor de conlucrare si colaborare dintre mediul de afaceri bucurestean si autoritatile centrale si locale.


92 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri