S-a publicat

Legea privind punerea in aplicare a unor sanctiuni internationale ***

de     HotNews.ro
Miercuri, 20 iulie 2005, 0:00


Legea nr. 206 din 29 iunie 2005 privind punerea in aplicare a unor sanctiuni internationale
Legea reglementeaza modalitatea de punere in aplicare, de catre Romania, a unor sanctiuni internationale instituite prin rezolutiile Consiliului de Securitate al Organizatiei Natiunilor Unite, adoptate in baza cap.

VII al Cartei Organizatiei Natiunilor Unite si destinate mentinerii pacii si securitatii internationale si a unor sanctiuni internationale sau masuri restrictive ale Uniunii Europene, adoptate in cadrul Politicii Externe si de Securitate Comune.
Pentru aplicarea prevederilor prezentei legi se constituie Comitetul Interinstitutional, alcatuit din ministri ai afacerilor externe, ai justitiei, administratiei si internelor, apararii nationale, economiei si comertului, finantelor publice, integrarii europene, comunicatiilor si tehnologiei informatiei, transporturilor, constructiilor si turismului si din directori ai Serviciului Roman de

Informatii, Serviciului de Informatii Externe, din guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, din presedintele Agentiei Nationale de Control al Exporturilor, al Autoritatii Nationale de Control si presedintele Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare, coordonat de primul-ministru.41 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri