In cursul diminetii de luni premierul Calin Popescu Tariceanu a avut o intalnire cu Teodor Stolojan. La iesirea din Palatul Victoria Teodor Stolojan nu a facut nici o declaratie presei spunand ca premierul va oferi detalii despre convorbirile avute.

Potrivit comunicatului difuzat de Biroul de presa al PNL, principala concluzie a intalnirii se refera la necesitatea intaririi partidului si a Aliantei "Dreptate si Adevar", obiective pentru care vor milita atat Calin Popescu-Tariceanu, cat si Theodor Stolojan.

La sfarsitul saptamanii trecute, presedintele general al PNL, Calin Popescu Tariceanu s-a intalnit cu vicepresedintele organizatoric Gheorghe Flutur si liderii celor 46 de filiale PNL pentru a pune capat unei perioade destul de indelungate in care asupra executivului au planat multe semne de intrebare. Calin Popescu Tariceanu a obtinut sustinerea majoritatii liderilor PNL.

Potrivit declaratiilor lui Dan Motreanu, doar doi din cei 46 de lideri ai filialelor judetene PNL s-au pronuntat pentru o posibila numire a lui Theodor Stolojan in functia de prim-ministru, in locul lui Calin Popescu Tariceanu.

El a precizat ca filiale, Neamt si Dolj (conduse de Gheorghe Stefan si, respectiv, Horatiu Buzatu) s-au exprimat pentru o posibila numire a lui Theodor Stolojan in functia de prim-ministru, celelalte filiale acordand, in continuare, sustinea lor actualului premier.