“Personal eu pot sa va dau cel putin doua nume care mi se par absolut onorabile: Adrian Iorgulescu si Adrian Cioroianu”, a declarat, miercuri, Bogdan Olteanu, ministrul pentru relatia cu Parlamentul, referindu-se la posibili inlocuitori ai actualului ministru al culturii, Mona Musca.

“Sunt sigur ca mai exista si alte persoane care in mod absolut onorabil ar putea ocupa aceasta pozitie”, a mai spus ministrul.

El a facut aceaste declaratii in cadrul emisiunii “Romania la raport”, realizata de Carol Sebastian la Radio MIX.

Totusi, Bogdan Olteanu sustine ca i s-ar parea chiar deplasat ca in acest moment in PNL sa se vorbeasca de inlocuitorul Monei Musca: “Asteptam sa faca Tariceanu o discutie cu Mona Musca.

Mona Musca ne-a spus ca va veni in Biroul Permanent (al PNL) pentru a face o discutie cu noi si a-si anunta demisia si cred de abia atunci se va putea pune problema inlocuirii, dar sunt sigur ca vom veni cu o persoane care sa aiba si competente manageriale si sa fie si un om de cultura onorabil. Avem cum bine cunoasteti”.

Intrebat daca cele doua nume mentionate de el sunt luate in considerare ca posibili inlocuitori ai actualului ministru al culturii, Bogdan Olteanu a raspuns: “Eu ii consider reprezentativi pentru o asemenea pozitie”. “Nu am purtat discutii cu alti colegi si nici nu cred ca e momentul sa se poarte o asemenea discutie”, a concluzionat ministrul.