Pasionat de muzica, Liviu de la L.A. viseaza totusi sa devina intr-o zi un mare actor. Desi implicarea sa in domeniul showbizului nu i-a lasat timpul necesar pentru a se pregati si a intreprinde ceva in domeniul actoriei, fostul “Lord al manelelor“ are o mare incredere in talentul sau nativ.

“Mi-am descoperit o noua pasiune - filmul. Imi doream asta de cand eram mic si de curand mi s-a oferit sansa sa particip la o serie de castinguri pentru o noua telenovela de la Antena 1. In opinia mea, cred ca m-am descurcat foarte bine, dar nu am inca un rezultat concret. Am dat proba pentru mai multe roluri, asa ca acum nu imi ramane decat sa astept sa vad pe care sunt cel mai bun.

As putea sa joc orice, dar ar fi o provocare pentru mine sa fiu in pielea unui personaj diferit de cum sunt eu in realitate, adica «sentimentalul» sau «indragostitul». Daca imi reuseste, inseamna ca sunt chiar un actor bun. Nu am urmat nici o scoala de actorie, dar cred ca e ceva nativ, sunt talentat si-mi place foarte mult sa joc.

In situatia in care nu ma accepta pentru nici un rol, inseamna ca inca nu sunt pregatit si ma voi pregati inscriindu-ma la ATF. Pana acum nu am avut timp de asa ceva, dar voi incerca sa o fac si pe asta“, ne-a declarat extrem de incantat de posibilitatile sale multitalentatul Liviu.

Litoralul nu renteaza

Cei ce s-au intitulat candva, cu de la sine putere, “Lorzii manelelor“ sustin ca Litoralul nu a fost rentabil niciodata. Si totusi, si vara aceasta, ca si in ceilalti ani, sunt prezenti pe afisele suselor estivale din teatrele de vara: “Am venit pe Litoral ca invitati in cadrul unor emisiuni TV si pentru ca incepem turneul cu Compania Marilor Spectacole in fiecare statiune.

Ne axam pe teatrele de vara, iar week-endurile suntem prin Bucuresti. Vrem sa lansam al doilea single dupa ultimul nostru album si pana de Craciun speram sa mai scoatem unul. Pentru urma-torul material vrem sa procedam altfel, deoarece acum suntem o noua echipa, un alt impresar si o noua casa de productie.

Scoatem 20-30 de piese si din astea alegem vreo zece pentru noul album“, ne-a explicat interlocutorul nostru.

Ei, si cum atatea planuri marete implica oaresce munca, membrii trioului sustin ca abia de au timp sa-si traga sufletul de cat de solicitati sunt. “Distractia mea preferata vara asta este sa dorm, pentru ca nu avem timp nici sa respiram. Ce mai apucam sa ne amuzam pe la emisiuni si dimineata sa ne relaxam pe plaja.

Totusi, la trei zile ne facem timp, ne strangem cu totii si facem un gratar la Adi acasa“, sustine Liviu, excedat de atata munca.