Banca Comerciala Romana (BCR) va deschide in aceasta saptamana, inca trei noi unitati bancare in judetele Braila, Mures si Maramures. Astfel, reteaua bancii va numara 334 sucursale si agentii.

Cele 3 noi agentii bancare ale BCR confirma avantajele oferite de conceptul de unitate a Grupului BCR axata pe satisfacerea cerintelor populatiei. Noile unitati au o structura functionala moderna, ce reflecta calitatea serviciilor oferite de BCR, care imbina cu succes flexibilitatea cu prudenta bancara, totul in avantajul clientilor.

Grupul BCR raspunde in acest fel numeroaselor solicitari primite din partea populatiei, noile unitati bancare demonstrand inca o data ca BCR ramane fidela politicii sale de a fi cat mai aproape de clienti, de a veni in intampinarea cerintelor acestora atat prin largirea ofertei de produse cat si prin dezvoltarea retelei de unitati.

„Agentia Eremia Grigorescu” din Municipiul Braila este situata pe Str. G-ral Eremia Grigorescu, Nr. 40, Bl. 5A, Parter. Agentia este cea de-a 5-a unitate BCR din Municipiul Braila si a 7-a unitate operativa din judet.

Noua unitate din Targu Mures, “Agentia Dambu Pietros”, este situata pe B-dul. 1848, Nr. 36. Agentia este cea de-a 4-a unitate BCR din Municipiul Targu Mures si a 10-a unitate operativa din Judetul Mures.

„Agentia Iza” din Municipiul Baia Mare este situata pe B-dul. Republicii, Nr. 15. Agentia este cea de-a 3-a unitate BCR din Municipiul Baia Mare si a 8-a unitate operativa din Judetul Maramures.

Noile unitati bancare ofera intreaga gama de produse si servicii a BCR destinate in principal clientilor persoane fizice: conturi curente, depozite bancare, credite in lei si valuta, carduri, e_BCR, etc. Totodata, noile unitati dispun de un ghiseu de schimb valutar si de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM).

Pentru informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite de BCR, populatia poate apela numarul de telefon al INFO BCR - 0801.0801.227, (0801.0801.BCR), taxabil la tarif de convorbiri locale, indiferent de locul din tara de unde este apelat. Numarul poate fi apelat in reteaua ROMTELECOM.

De asemenea, Serviciul INFO BCR se poate apela si din reteaua de telefonie mobila Connex la numarul: *0801.BCR (*0801.227). Serviciul INFO BCR functioneaza de luni pana vineri intre 8:00 - 20:00 si sambata intre 8:00 - 12:30.